2018. november 27., kedd

Rákoscsabán jártunk

Áldás Békesség!

Sok szeretettel köszöntjük Olvasónkat!

2018.11.18-án a Budapest-Rákoscsabai Református Egyházközség meghívásának eleget téve töltöttünk el egy szép napot testvér gyülekezetünknél. Kirándulásunk reggel hatkor kezdődött, s szinte észre sem vettük, hogy elrepült a három óra utazás. Rákoscsabán Dr. Füzesi Zoltán lelkipásztor, és Sarkadi Zsolt főgondnok úr fogadott minket. Finom reggeli után már kezdődött is a családi istentisztelet, melyen Komlósi Péter Attila gyülekezetünk lelkipásztora hirdette Isten igéjét. Aki szeretné átélni ennek a napnak egy kis szeletét, ezen a linken megnézheti az istentiszteletet.
Derekas ének a gyermekek szolgálata volt: "Az Úr az én pásztorom, jó pásztor ő"  Nagy Károly és felesége vezetésével.
A lekció: 1 Péter 1,13 itt olvasható.
Ezek után a Szánthó Géza Énekkar szolgálatát hallgattuk meg.

Alapige: " Ne tegyétek tisztátalanná azt a földet, amelyen laktok, és ahol én is lakozom, mert én az Úr Izrael fiai között lakozom" 4 Mózes 35,9-15,33,34

Igehirdetés után még kétszer hallhattuk az előbb említett kórus szolgálatát, majd bizonyságtételben is volt részünk Vasas Lászlóné részéről.

Ebéd előtt volt lehetőségünk ,megnézni a gyülekezet Betlehem óvodáját, mely mindannyiunkat lenyűgözött. Hat óvodai csoporttal működik az intézmény, melyet pályázati pénzen épített az egyházközség. Irigylésre méltó.

Délutáni programunk a gyülekezeti teremben telt el, ahol Lelkipásztorunk mesélt gyülekezetünkről, az előttünk álló feladatokról. Ismét hallhattunk bizonyságtételeket, majd a napot imaközösséggel zártuk. Délután négy órai hazaindulásunkkor tele voltunk szép és tartalmas élményekkel, melyről az úton is sokat beszélgettünk.

Végül a teljesség igénye nélkül pár kép a kirándulásról. Aki esetleg több képet szeretne látni, itt elérheti. 












Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése